Wishlist Το Καλάθι Μου
0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Δήλωση Απορρήτου - Ασφάλεια

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου


Η Εταιρεία μας τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Κατωτέρω ακολουθεί πλήρης ενημέρωση σε σχέση με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία μας.

1. Ενημέρωση για τους σκοπούς συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων.

Βάσει του νέου κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε/Κ) 2016/679 περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR) που τίθεται σε ισχύ από της 25 Μάιου 2018, στην happy2shop.gr  η οποία εδρεύει Αθήνα, οδός Γεωργίου Γενναδίου αρ. 6, TK 10678 λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο.

 Η Εταιρεία μας δεν ανακοινώνει σε κανέναν τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και της σύμβασης εν γένει (μεταφορά κλπ.) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Το σύνολο πάντως των δεδομένων σας προστατεύεται και αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε Εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο της ανωτέρω νομοθεσίας, τα στοιχεία που φυλάσσονται από την Εταιρεία μας ή από υπεργολάβο μας, δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελείς ή σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις που προβλέπει το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο. Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπεται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται εύλογα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά την διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών. Το σύνολο των στοιχείων που υποβάλλετε στην Εταιρεία μας διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας ή/και των υπεργολάβων μας,  που τελεί υπό τον έλεγχο της Εταιρείας και μόνο κατ’ εντολή της. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Επίσης, η Εταιρεία μας δεν προβαίνει σε πράξη πώλησης ή εμπορίας των δεδομένων που συλλέγει από εσάς. Δεδομένου ότι κατά τη δημιουργία λογαριασμού ο χρήστης επιλέγει τον κωδικό που θα χρησιμοποιεί προκειμένου να έχει πρόσβαση σε αυτόν, ο τελευταίος υποχρεούται μην παραχωρεί σε τρίτους τον κωδικό του και να τον αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη της ιστοσελίδας της.

Τέλος, α) προκειμένου για τη διευθέτηση ειδικότερων ρυθμίσεων της παραγγελίας καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, παρέχετε την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας για την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει από υπάλληλο-ους της Εταιρείας μας και β) προκειμένου για την παραλαβή των προϊόντων από τον αγοραστή ή τρίτο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο στην περίπτωση εξόφλησης σε φυσικό κατάστημα και παραλαβής από αυτό, παρέχετε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας να σημειώνονται από τον υπάλληλο που παραδίδει τα προϊόντα ορισμένα στοιχεία ταυτοποίησης (ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και αρχή έκδοσης) για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία με το διακριτικό τίτλο happy2shop.gr, η οποία εδρεύει Αθήνα, οδός Γεωργίου Γενναδίου αρ. 6, ΑΦΜ 053547990, ΔΟΥ Α Αθηνών , τηλ: 210 3800058 φαξ: 210 3800058 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@happy2shop.gr Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση κατά τα ανωτέρω το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να επικοινωνήσει κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.happy2shop.gr/contacts

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

2. Ασφάλεια

Η happy2shop.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της happy2shop.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Ι. Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της happy2shop.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

ΙΙ. Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της happy2shop.gr .

ΙΙΙ. Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της happy2shop.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

IV. Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της happy2shop.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της happy2shop.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.
Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης/πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της happy2shop.gr, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της happy2shop.gr κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα της happy2shop.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της happy2shop.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

3. Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη happy2shop.gr είναι εμπιστευτικές και η happy2shop.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Η happy2shop.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που η happy2shop.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

4. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη.

i) Με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους ώστε να γίνεται μέλος της ιστοσελίδας μας. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα της εταιρείας παραμένουν αποθηκευμένα στα συστήματα της Εταιρείας μας. Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους συμπληρώνετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα αιτούμενα προσωπικά σας στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Περιοχή και τηλέφωνο). Εφόσον συμπληρώσετε τα στοιχεία για να γίνετε μέλος, αποστέλλεται σε εσάς μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που έχετε προηγουμένως δηλώσει, το οποίο επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα. Για την έκδοση των τιμολογίων απαιτείται η συμπλήρωση των ακόλουθων στοιχείων: Επωνυμία, επάγγελμα, ΑΦΜ και ΔOΥ. Άπαντα τα στοιχεία αυτά είναι αναγκαία, συναφή και πρόσφορα για την διενεργούμενη μεταξύ μας συναλλαγή και τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Απαραίτητο στοιχείο αποτελεί επίσης και η χρήση πληροφοριών σύνδεσης (κωδικός) τα οποία οφείλετε να διαφυλάσσετε και να διατηρείτε ασφαλή.
Κατά την πρώτη σας παραγγελία σας ζητείται να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της αγοράς και αποστολής του προϊόντος είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, οπότε τα στοιχεία σας θα παραμείνουν αποθηκευμένα και θα έχετε δυνατότητα ευχερέστερης παραγγελίας την επόμενη φορά που επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε ως επισκέπτης οπότε και δεν δημιουργείτε λογαριασμό μέλους.

ii) Έχετε τη δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού σας με την αποστολή σχετικού αιτήματος στο email info@happy2shop.gr. Προσοχή, το αίτημα αυτό θα πρέπει να αποσταλεί προς την Εταιρεία μας από το email το οποίο έχετε δηλώσει και κατά την εγγραφή σας ως μέλος.

iii)Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 iv) Η ιστοσελίδα σας παρέχει τη δυνατότητα να προβείτε σε παραγγελία ως επισκέπτης (δηλαδή χωρίς να δημιουργήσετε δικό σας λογαριασμό χρήστη). Στη περίπτωση αυτή, η σύμβαση θα εκτελεστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται κατωτέρω.

5. Υποχρέωση καταχώρισης ορθών προσωπικών στοιχείων.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην Εταιρεία είναι απαραίτητα προκειμένου να επικοινωνήσει η Εταιρεία μαζί σας για την διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων σε σχέση με την παραγγελία σας, την εκτέλεση των υποχρεώσεών της απέναντί σας καθώς και για την εκτέλεση των παραγγελιών που έχετε υποβάλλει, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση της σύμβασης με εσάς, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δελτίου νέων σε σχέση με προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία τα οποία είναι απολύτως ορθά, ακριβή και επικαιροποιημένα. Σε περίπτωση μεταγενέστερης αλλαγής οποιουδήποτε από αυτά θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά εγγράφως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση που οι συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της Εταιρείας μας, οι οποίες υλοποιούνται με τη χρήση των δηλωθέντων σε εμάς δεδομένων δεν εκπληρωθούν εγκαίρως και προσηκόντως εξαιτίας της χρήσης λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων τα οποία δηλώσατε εσείς, η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει. Ειδικότερα, κάθε τυχόν ενημέρωση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε γνωστοποιήσει κατά την δημιουργία λογαριασμού (λ.χ. για την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος ή για τις λοιπές διευθετήσεις της σύμβασης κ.λπ.) θα θεωρείται ως έγκυρη έστω και αν δεν παραδίδεται σε εσάς εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία ή/και λόγω τεχνικής ή άλλης βλάβης στον διακομιστή σας, ή/και στο τηλέφωνό σας, ή/και στον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο, ή/και λόγω αλλαγής των στοιχείων σας (εφόσον δεν μας έχετε ενημερώσει εγκαίρως σχετικά). Υπογραμμίζεται ότι έκαστος χρήστης φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια, αλήθεια και επικαιροποίηση των δεδομένων που δηλώνει. Η Εταιρεία μας δεν προβαίνει σε καμία ταυτοποίηση των δεδομένων που δηλώνονται από τον χρήστη και ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς αυτά.

6. Ρητή συγκατάθεση.

Με τη συμπλήρωση και καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων δηλώνετε ότι συναινείτε ρητώς στη χρησιμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, για τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των οποίων και για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω έχετε ενημερωθεί μέσω των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Η εντολή αποθήκευσης των στοιχείων σας αυτών αποτελεί τη ρητή συναίνεσή σας για την επεξεργασία που περιγράφηκε ανωτέρω.
 Ο χρήστης αναγνωρίζει, αποδέχεται και επιτρέπει ότι η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί υπεργολάβους για την παροχή των  υπηρεσιών της και η Εταιρεία δηλώνει ότι οι υπεργολάβοι συμμορφώνονται πλήρως με τα αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα, τις τεχνικές γνώσεις και την  προσωπική ακεραιότητα που απαιτούνται από το νόμο για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

7. Cookies.


Η Εταιρεία χρησιμοποιεί «cookies», ήτοι λογισμικό η εγκατάσταση του οποίου της παρέχει τη δυνατότητα να συλλέξει πληροφορίες μεταξύ άλλων για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων από το χρήστη, για τις προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κ.λπ.),  Τα ανωτέρω στοιχεία η Εταιρεία θα μπορεί στην συνέχεια να τα χρησιμοποιήσει για λόγους  επικοινωνίας, στατιστικής και ιστορικής ανάλυσης προς την περαιτέρω  βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη και τη βελτίωση της δομής και του περιεχομένου του ιστότοπου της Εταιρείας. Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες.  Με την αποδοχή των παρόντων όρων, ο χρήστης δηλώνει ρητώς ότι έχει αναγνώσει και κατανοήσει πλήρως τις ειδικότερες προϋποθέσεις και όρους που αφορούν την εγκατάσταση, λειτουργία και σκοπό που εξυπηρετούν τα cookies και σε συνέχεια αυτών παρέχει την ειδική, ρητή, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του για την εγκατάσταση των cookies, την συλλογή των προσωπικών του δεδομένων που ειδικότερα αναφέρθηκαν ανωτέρω και την χρησιμοποίησή τους από την εταιρεία προκειμένου να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησης. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσει την ανωτέρω συγκατάθεση ή/και να προβεί σε απενεργοποίηση των σχετικών ρυθμίσεων για την εγκατάσταση  των cookies. Τα cookies που αποθηκεύονται από την Εταιρεία είναι τα ακόλουθα:

 
Απολύτως απαραίτητα cookies.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία της Ιστοσελίδας μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της.
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας; 1 χρόνο και επίμονα/μόνιμα (Persistent).
Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies: SSL.
 
Cookies απόδοσης.

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και παρέχουν συγκεντρωτικά και συνεπώς ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση της ιστοσελίδας και άλλων ιστοσελίδων.
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας; Κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) και επίμονα/μόνιμα (Persistent).
Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies: Google Analytics.

Cookies λειτουργικότητας - Τρίτου μέρους (Third Party).

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν/αναφέρουν την απόδοση της ενσωματωμένης στην Ιστοσελίδα λειτουργικότητας
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας; 1 μήνα. Κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) και επίμονα/μόνιμα (Persistent).
Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies:

Cookies κοινωνικών δικτύων (Social Media/Sharing cookies) - Τρίτου μέρους (Third party).

Αυτά τα cookies παρέχουν πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα και δύναται να συγκεντρώσουν προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα σε σχέση με την χρήση που κάνετε στα δίκτυα αυτά.
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας; Κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) και επίμονα/μόνιμα (Persistent).

Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram.

8. Πώς να απενεργοποιήσετε τα Cookies.

Οι περισσότεροι browsers εξηγούν πως μπορείτε να σταματήσετε να αποδέχεστε νέα cookies, πως θα ενημερωθείτε όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie, και πως θα απενεργοποιήσετε τα υπάρχοντα cookies. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να διαχειριστείτε τα cookies στο browser, παρακαλώ ανατρέξτε στα ακόλουθα λινκ (ως έχουν ως διευθύνσεις URL κατά την τρέχουσα ενημέρωση της παρούσας Πολιτικής, το περιεχόμενο των οποίων ενδέχεται να τροποποιείται):

Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el&co=GENIE.Platform=Desktop

Safari https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=en_US

Σε περίπτωση που τα Cookies απενεργοποιηθούν από το χρήστη, είναι πιθανό να μη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργικότητες της Ιστοσελίδας.
Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία με το διακριτικό τίτλο happy2shop.gr, η οποία εδρεύει Αθήνα, οδός Γεωργίου Γενναδίου αρ. 6, ΑΦΜ 053547990, ΔΟΥ Α Αθηνών , τηλ: 210 3800058 φαξ: 210 3800058, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@happy2shop.gr . Σας ενημερώνουμε ότι σε σχέση με τα δεδομένα σας που προέρχονται από τη χρήση cookies έχετε το δικαίωμα πρόσβασης του άρθρου 12 του Ν. 2472/1997. Για οποιαδήποτε απορία, ερώτημα ή αίτηση κατά τα ανωτέρω το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να επικοινωνήσει στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.

9. Υπερσύνδεσμοι.

Η παρούσα Ιστοσελίδα συνδέεται μέσω υπερσυνδέσμων με άλλες Ιστοσελίδες, οι οποίες δεν σχετίζονται με την Εταιρεία και το περιεχόμενο τους δεν ελέγχεται από την τελευταία (οι «Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες»). Συνεπώς η Εταιρεία δεν εγγυάται την ορθότητα, τη νομιμότητα, την πληρότητα, την επικαιροποίηση, αλήθεια, ακρίβεια ή ποιότητα του περιεχομένου τους και δεν φέρει ευθύνη για αυτές ή για τυχόν απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί εξαιτίας ή με αφορμή τη χρήση τους. Ομοίως η Εταιρεία δεν δύναται να ελέγξει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τις Συνδεδεμένες σελίδες και για τον λόγο αυτό ουδεμία ευθύνη φέρει σε σχέση με αυτή. Όταν χρησιμοποιείτε τις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες, ισχύουν αντίστοιχα οι Όροι και οι Προϋποθέσεις κάθε συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Για οποιοδήποτε θέμα δύναται να προκύψει ενδεικτικά σε σχέση με περιεχόμενο ή με τη χρήση συνδεδεμένης ιστοσελίδας καλείστε να απευθύνεστε απευθείας στον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή της εκάστοτε ιστοσελίδας. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται ή εγκρίνει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων, στις οποίες ο χρήστης παραπέμπεται μέσω υπερσυνδέσμων.

10. Κοινωνικά Δίκτυα.

Η Ιστοσελίδα παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με κοινωνικά δίκτυα ή ιστοσελίδες κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και αίτησης. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται από τα δίκτυα αυτά. Για την άσκηση των προβλεπόμενων από το νόμο δικαιωμάτων θα πρέπει ο χρήστης να έρχεται σε επαφή με τα ίδια τα δίκτυα αυτά.

11. Ενημερωτικά emails (NEWSLETTERS)

i. Το happy2shop.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.

ii. To happy2shop.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση.

iii. Τα ενημερωτικά emails (newsletter) μπορεί να καταλήξουν στο φάκελο ανεπιθύμητων (spam folder), οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί .

iv. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής info@happy2shop.gr στη λίστα ασφαλών αποστολέων (safe list) σας .

v. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά emails (newletters) ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της happy2shop.gr, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

vi. H happy2shop.gr χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας
.

vii. Η ενημέρωση από το happy2shop.gr, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο happy2shop.gr, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.
Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Τελευταία ενημέρωση: 25/5/2018

Post your comment

Happy2Shop